Long Thursday

Lämna hemmet 7.45 imorse och börja skolan 8.30.
Slutade inte förrän 16.20 som vanligt, men denna torsdagen var väldigt seg. Är förkyld och trött, vilket inte hjälper en så lång dag. Vår engelska lärare är också sjuk, vilket var bra för vi slapp engelska redovisning så vi hade inställd lektion efter lunchen, så vi hade lite mer än 2 timmar lång lunch. Vi var ett gäng blandade teaterapor och dansare som gick och åt pizza.
ÅHH ÄLSKA PIZZA + COLA!
Alla var så trötta idag så blev inte världens seriösaste lektioner. Efter lunchen blev det ännu värre, på svenskan blev det kaozzz. Alla gick runt och tramsa när vi skulle låna böcker på lilla Nicolai biblioteket. Sen när man kom till klassrummet och vänta på läraren var alla överallt och ingenstans.
Matten är sista lektionen och denna torsdagen var väldigt oseriös, vår lärare som är lite stel blev lite sur visa stunder och då skratta vi bara.
 
Ska avsluta denna torsdag med lite avsnitt av Friends och senare ikväll blir det Broadchurch, är det någon annan som följer det ? Tycker dem har segat med 8 avsnitt. Ha en bra kväll!
★ mina fina vänner ★
 
p.s hittar inte min kamera laddare så kan inte ta några nya bilder än så länge.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0