Lazy and classy

 

tröja & byxor lager 157.
btw, har ni sett min utväxt? den är fulsnygg, färgen är okej men är fult när den är så kort...
 

Måndag, starten på veckan

Min måndag och vecka starta  inte så bra. Imorse var tåget 7.54 försenat och sedan inställt pga att någon svimmade. Sedan vid 20 över 8 fick vi veta att alla skulle hoppa av och byta tåg . Vi skulle byta till det som kom 26. Sagt och gjort och vi ,Emma, Josse och jag, kom på. Men många gjorde inte pga att tåget redan var fullt när det kom. Jag börja 8.50 och trodde jag hade bra marginal men icke sa nicke, tydligen inte. Kom faktiskt 5 minuter sent för tåget var sent in i stan också. men när jag berätta för min mentor hade han inte sett mig gå in, så ingen frånvaro där.
På morgonen fick vi veta att vår historia lektion var inställd för vår lärare wabba. Så vi sluta 11.30, inte helt fel en måndag. Men  missa precis tåget 47 så fick gå runt och mingla i stan i en dryg halvtimme. Så ja en halv lyckad dag kan man säga.
 
Imorgon har vi någon poängjakt som kallas framtidsjakten där alla ettor i 'skolstaden' ska vara med. Tror det kan bli kul, bara det är roliga uppgifter och inte långtråkiga. Så vi börjar 8.30 och slutar 14.30.  Vilket vi inte klagar över för egentligen slutar vi 15.40.
 
Hoppas alla haft en bra dag och kommer få en bra dag !
 

kiss


Kalas

Gårdagens kväll var mycket rolig och trevlig. Mammas släkt kom som vanligt och pappas bor i göteborg och längre så det blir inte så ofta att dem kommer ner. Vilket är lite synd men alltid lika trevligt med mammas, de tär man vad med :)
 
här kommer bilder från kvällen.
 

Making my way downtown

Idag är det SOL !
Så medan lille brosan spelar badminton ska jag och mamma ta en promenad. Sedan sticker vi till väla/ikea och fixar lite av mina presenter.
Lägger in alla bilder osv senare från kalaset för vi ska dra om en kvart så hinner tyvärr inte nu.
 
 
Puss !
 

MIN FÖDELSEDAG

idag är det faktiskt min dag, känns så kul och man är extra glad !
vi sluta 11.15 för svenskan var inställd, gick då ner i stan med mina fina vänner. Vi fika och hade allmänt trevligt, ikväll blir det vuxenkalas, kusinerna och släkten kommer :) 
min dag i bilder ! :D

Bondelid

dem skönaste byxorna någonsin
 
 

Hola!

Jag vet att jag inte blogga så mycket igår , men hann knappt. Stack till gymmet och sen när jag kom hem däcka jag typ.
 
Idag sluta vi 13.10 som vanligt och jag och Susanna beslöt oss för att ta en lite promenad ner till knutan pga aatt vi hade så mycket tid över. Sprang inom pistachia och köpte lite godis till pluggningen idag och hoppas det räcker till den långa dagen imorgon.Läxorna denna veckan har varit rätt chill, 5 matte tal till fredag (MIN FÖDELSEDAG), naturkunskap till imorgon, engelska till imorgon.
Måste fortsätta plugga för har inte varit jätte effektiv, men hör av mig senare.
Puss!!
 
 
  

Cold weather

Idag äR det skolfoto och hade det inte varit för det så hade jag haft stickad kofta. Det blev min vita skjorta istället. 
 
Idag är det faktiskt kallt. Nu börjar hösten dra igång, det blåser, regnar och är en mycket bitande kyla jämfört med innan. Personligen gillar jag hösten, det är mysigt! 
 

WANTED

 
 
 Gjord på min polyvore... Länk här. 
http://www.polyvore.com/wanted/set?.svc=copypaste&embedder=4336318&id=98403190http://www.polyvore.com/wanted/set?.svc=copypaste&embedder=4336318&id=98403190

Maybe I'm just in love when you wake me up

Ed Sheeran. 
 
Jag sitter med mina beats på huvudet och hög musik på bussen till tåget. Jag är trött samtidigt som jag är rätt pigg pga allt roligt. Men är rätt seg pga den dåliga luften i simhallen. Det är ändå en rätt mysig och härlig miljö. 
 
När jag kommer hem vid halv åtta ska jag käka och sedan plugga lite I mopedboken. Ska fan klara det den 9:de okt. 
 
Jag. Vill. Bara. Hem. 
Måste gå på toaletten och orkar inte vänta 10 min i kylan på tåget, jag är medveten om att det inte är så länge ja. Måste planera lite inför min outfit imorgon. Ska ta skolfoto. Känner ingen stress utan mer lite beslutsångest. Haha när fotas ni?
 
Ja, såhär kan det gå när det är 15 min innan lektionen börjar och vi hittar massa kläder.  
Love my teaterbabes, har hamnat i en av dem bästa roligaste klassen!❤️

Never stop laughing

Har skratta i princip hela dagen i skolan. Så kul !
På fysisk teatern dansade vi afrikansk dans och indisk. Sen var det lite mer blandat också, var så himla kul att släppa loss. Sen att vi hade djupa frågor på det säger vi inte...

Sen lunchen var kass, som vanlig. Till och med pyttipanna faila dem med.

Iaf klockan halv fem så hoppar jag på tåget till bjuv för att ta Fridas simbarn igen. Ska bli så kul, älskar den simhallen. Tänkte ta med kameran, får se.
Puss!
 



Stars only shine at the night but in the days they are the sun.

 

Goodnight

 

Gårdagens kusin kalas

intressant teknik brosan har.
en sammanfattning av eftermiddagen, en bild säger mer än tusen ord...

Lördag

Här kommer gårdagens kalasoutfit. Jag kom inte hem förrän 23.00 och skulle upp 7.00 idag så hann inte lägga upp dem.
 
 

Sim Söndag

Idag börja jag morgonen med plask och lek och kom hem för 1 timme sen. Fryser något offantligt så har satt på mig skönaste tröjan. Jag lägger upp bilder från kalaset senare.
Ska försöka få lite matte och engelska klart, fick 2 tal i fredags. 
 
Imorgon är det måndag igen och jag är så otaggad, är taggad inför att åka till simningen vid 17.00 och gymmet innan. Men har jätte kul i skolan orkar bara inte jobba. Har några deppdagar, går säkert över.
Är så över taggad för min födelsedag på fredag! Känns som en evighet sen jag fyllde år senast. Jag har inte mycket mer att berätta för tillfället så hoppas alla får en mysig söndag.
såhär ser jag ut denna regninga september söndag.
 
 

saturday morning

 


Gårdagen

Igår efter skolan åkte jag direkt till väla och handla present till Emma. Åkte senare till Emma på kvällen. Litet "kalas" och det var jätte trevligt! 
Saknar redan mina teater babes!
Idag blir det kalas och outfit kommer upp senare.
Me and undarbara Clara !
 
 

Torsdag

Denna dag har blivit ett hatobjekt. Speciellt när man är trött och sliten. 
Slutar 16.20 i skolan och gick på över tröttheten. Sprang till bussen och hann precis med tåget hem klockan 16.47. 
När jag kom hem vid 5 över fem så var jag tvungen att smsa Bell att jag inte hinner vara klar på 10 min. Skulle äta och byta om. 
Tog tåget till Ramlösa och ni väntar jag på att Bell ska hämta mig på Statoil. 
Vi boka indoor walking på gymmet. Nu ska det köras! 

Food

Gjorde egna pannbiffar. ÄLSKA!
Det blev pasta och sallad, så gott !
 
 

Rain

Regnar skit mycket ute så när jag kom hem helt dygnsur så gjorde chailatte och värmde en liten bit paj.
Pga bedövningen i vänster nedre käke och liten av tungan så har jag rätt svårt för att käka/ dricka på den sidan. Gör så ont nu. Vill. Bara. Att. Det. Ska. Sluta......
För er som aldrig har haft bedövning så känns det som hela det bedövade området är 15 gånger större och man känner ingenting. Och nu efter några timmar så gör det bara ont, speciellt i tungan.
 

Tandläkare

Ska laga en tand om några minuter och är skit nervös. Hatar tandläkaren, no offense alla tandläkare. Jag kan inte hjälpa det.

Iaf, skoldagen var väldigt kort, 3 lektioner + lunch som vanligt. Men var så trött ändå, sista lektionen var matte och jag var riktigt seg all trötthet anföll. Jag klara det dock!

Sweather weather

 
 

I'll be your girl

Denna tisdag har gått hyfsat snabbt fram.
Dagens höjdpunkt var självklart Lars Wallins klänningar, helt klart perfekta.Det är lite kul att se hur fina vissa är och andra helt vrickade men ändå helt underbara. Jag gillar dem enkla klänningarna, det behöver absolut inte vara mycket dedtaljer och helt ärligt helst utan krims krams. Men det är kul att se, det är ett måste. Tror killarna i min klass ( 2 stycken) också tyckte det var lite häftigt fast dem inte riktigt förstod när alla skrek LARSSS WAAALIIN. Vet ni inte vem det är googla, speciellt klänningar :)
 
Efter det hade vi idrott i kylan , var riktigt kallt och fast vi hoppa och hade lite uppvärmning och jag hade kofta frös jag till is. Vad händer med vädret !?
Det får ta och bestämma sig nu, ena stunden varmt, andra kallt. Snacka om humör svängningar, tråkigt för folket.
 
Efter det mötte jag Bell och drog till gymmet, vi körde abs & lite arm. Körde hyfsat hårt med magen men vet inte om jag inte kämpar hårt när hon är med men jag blir inte lika svettig, varm och känner inte lika mycket. Jag blir trött men känner inte i magen då tex. som jag brukar. Kanske bara dålig dag.
 
Sitter och väntar på maten och har precis duschat, så passa på att läsa min bok. Är helt kär i en porr bok, låter bra !
Nej, det är faktiskt inte så mycket snusk enligt mig, den är snuskig och detaljerad. Men än så länge han ma nskum läsa när det är som värst. Vi ska vara klara med boken vecka 39 eller 40 så har lite tid. Jag hade helt missat att vi skulle skriva läslogg så jag har bara läst, brilijant Emmy !
 
 
 

Morning.

Jag börjar denna fina dag med ett naturkunskaps pass. Det är väldigt tråkigt.
Men sedan blir det lite roligare med teater. Sen lunch, sen mentorstid och sen.. Ska vi kolla Lars Wallins klänningar på dunkers!!!! :D
Så häftigt. Låter som ett barn på julafton.

Om man får lova att fota, så lovar jag att fota. Vi hörs senare, ska käka och klä mig. :)

Stress

Lova mig själv att inte stressa men kan inte hålla det tyvärr. Efter skolan sprang jag till tåget för att komma hem lämna väskorna och ta tåget till billesholm. Lovat Frida att ha hennes simgrupp. Så kul att vara tillbaka förutom i söndags har jag nog inte varit där på snart ett halvår. Saknar det så offantligt mycket. ❤
Efter simning börja jag med matten och kolla idol. Är faktiskt klar med det mesta. Skönt att vara klar så man slipper ha det med sig till sista dagen! 
Imorgon är jag hyfsat taggad. Ska kolla på Lars Wallins klänningar. Och efter skolan träna med izabell! Kan det bli bättre...? 
Från akrobatiken idag, fysisk teater. Duktiga klasskompisar. :)

Måndag morgon

Satt och åt frukost i köket och tänkte på att jag snart ska ut i det fula vädret. Det regnar som f*n. Så synd.
Mitt horoskop säger at det är en riktig otursdag idag och att jag inte ska ta några chanser, låter inte bra.
 Äntligen, hitta min laddare till kameran. Mackorna blev rätt suddiga pga av ljus och att den tog fokus på kopparna. 

En liten påminnelse till denna vecka.

Stressa inte ihjäl dig.

Oroa dig inte över saker som inte har hänt än,

eller saker som hände för länge sedan och inte längre går att påverka.

Var snäll mot din kropp

Kom ihåg hur fantastisk den är och att den håller dig vid liv

Ta väl hand om den inifrån och ut.

Ta hand om ditt lilla hjärta

behandla det med respekt och var inte för hård mot det,

hjärtat kan inte bestämma över sina känslor.

Var snäll mot hjärnan

analysera inte sönder saker och brinn inte hål i huvudet på dig själv.

Låt den få vila ibland, våga stänga av.

Gör saker som gör dig lycklig

utan att för den delen bli egoistisk eller glömma bort att även göra andra lyckliga.

Se till att ha kul.

Det är onödigt att tänka annorlunda,

det är ju inte jättelångt detta liv.

Gör saker som får dig att skratta och ta vara på det skrattet.

Blunda och minns det när du tar dig igenom jobbiga tider,

de är trots allt oundvikliga.

Våga vara stark när det behövs och svag när du inte orkar.

Säg ifrån om du inte orkar mer,

men gör ingen annan ledsen.

Bit ihop under sorg och slappna av i glädjen.

Var inte för hård mot dig själv.

Ta hand om och var varsam.

Skratta högt och mycket.

 

Tagen från www.nattstad.se/emelie.wilhelmson❤
 Jag tyckte denna stämde så bra så Emelie min fina vän har nailat denna på pricken !
 
 

Tidig uppgång

Dagen börja tidigt idag, jag gick upp vid 7.30. Plask och lek drog igång idag, bara 9 ånger kvar.
Plask och lek är en simskola i billesholms simhall som jag är med i och har varit ett tag. Vi slutar med sista gruppen vid kvart i ett, men när man har duschat och plockat undan så är klockan närmre kvart över/halv två. Dem är så söta och jaga tycker faktiskt det är ett roligt jobb, det är två terminer på år. Efterom jag inte har något anat jobb för tillfället är det ju bra. Lite jobbigt att binda upp sig nästan varje söndag 10 gånger mellan 8.30-13.30.
 
Nu har jag varit hemma ett tag och letar igenom hela rummet effter min laddare och min gammla mobil som mín syster ska låna. Men det ser inte ljust ut, kan inte hitta det. Jag har antagligen glömt den hos farmor, farfar eller kusinerna när vi var där i somras. Denna helgen har jag inte haft något skolarbete utan valt att bara ta min bok och läsa, jobba och leta/städa lite.Imorgon börjar allt igen, och vi börjar med matte direkt på morgonen. Känns sådär, är lite seg i huvudet en måndagmorgon, efter det blir det akrobatik på fysisk teater. Inte så kul, men det är väl hur man gör det?
 
På tal om inget så fick jag ett äppelträd när jag var liten och för första sommaren på länge så har det 'fått frukt', så mammma har gjort äppelkaka som ska ätas nu. Så mysigt !
 

Chai latte

 

Morgon --> förmiddag --> eftermiddag --> kväll --> natt

Var en mysig förmiddag på stan, vi åt kina mat.
När jag kom hem så börja jag läsa lite mer i min bok som vi har i svenska uppgift. Jag läser fifty shades of Grey, även kallas Femtio nyanser av honom på svenska. Alla säger den är jätte snuskig, men jag tycker den är rätt bra, riktigt fast blir man. Har läst ca en tredjedel och jag tycker inte det har varit så mycket snusk än. Det värsta kan man hoppa över.

Jag ska skriva upp en önskelista eftersom jag fyller år om 2 veckor. Men önskar mig mest pengar, vi ska ju åka till London i februari så ska spara pengar.
Behöver nya iphone-hörlurar, klocka och spegel till rummet annars inget. Tycker att ju äldre man blir ju mindre saker önskar man sig.

Ikväll händer inte så mycket och imorgon drar plask och lek igång igen. Så då ska man tränga på sig sin våtdräkt igen..Lite kul att dem 'små' simmar tjejerna också ska börja vara med. Dem kommer bli bäst, dem lär sig ju av mig Jessica och Frida ;)

I would fly if i could.

Idag så blir det lunch på stan och fixa lite ärenden. Min lillebror ska spela badminton så hela familjen åker med och tar en tjenix på stan. 
 
Jag ska också leta rejääält efter min kamera laddare för har inget skolarbete i helgen. Måste hitta den, så tråkigt att köpa en ny. 
 
Har någon hört wrecking ball? 
Såååå bra, videon är väl sådär. 
 
Mitt långa hår. r.i.p

Fridayyyyy!

Äntligen fredag!

Mina hörlurar har dock gått sönder så lyssnar bara med ena örat. Såklart en såhär dimmig morgon är mitt tåg försenat och jag är ensam. Lite tråkigt. Men bättre blir det.

Efter skolan ska jag träffa mina fina vänner från kunskap och sedan hem om och vidare till gymmet. + vi ska ha gäster ikväll.
Det är tajt, men det är chill.

Hoppas alla slipper tåg/ busstrubbel och har en fin fredag i dimman! :)
 

Torsdag

Igår var en väldigt hektisk dag. Jag kom hem vid halv två och skulle sedan vara hos doktorn två för att kolla knäna. När jag kom hem gällde det att öva på engelska läxan. Vi har redovisning idag.
Klockan 19.00 var det teater, Hamlet på Stadsteatern. Mycket rolig, men lite långtråkig. Mamma stackaren fick stå från 21.30 när dem sa den skulle sluta till. 22.00 istället och vänta. Dem drog över rejält.
Somna sent igår och sen upp vid halv sju idag för att öva lite till på engelskan.
Nu sitter jag och skriver samtidigt som jag ska klä på mig och gå till tåget.

Ha en bra torsdag, själv slutar man 16.20.
 

Träna ❤

Nu ska jag snart iväg och träna med Bell! :)
Käkade fullkorn flingor "sport" något, hallon och yoghurt. Sååååå gott!
 

Liseberg

Igår var jag inte hemma förrän halv åtta efter mötet så hann inte lägga in bilderna från Liseberg på bloggen så därför gör jag det nu. :)
Lunch. Ny grillad hamburgare. 
Paris hjulet
Glass 😍
Kanonen. 👍
jag och syster påväg upp i Lisebergsbanan
Radio bilar
Kusinen och jag påväg upp i Liseberg banan. 
Åkte längst bak. 
Fina kusinerna. :)
 

Tisdag

Idag så började vi 8.50 trodde jag. Men vår lärare är inte här så vi hade fått uppgifter att jobba med. Så här sitter jag och en kompis 90 minuter innan skolan börjar och pluggar. Herregud trodde aldrig jag skulle säga det. 
 
Vi tog en paus. Jag käkar en choklad boll, skriver detta och lyssnar på accustisk spel lista. 
Kärlek ❤
 
 
Ha en bra tisdag! 
 
 

Måndag

Segaste dagen.
Jag är så himla förkyld och trött. Min hals är också lite trasig efter igårs äventyr.

Nu ska vi ha fysisk teater och akrobatik. Så otaggad. Hörs senare. Lägger in bilder också.

Lång dag

Är verkligen super trött och kom precis hem. Lägger upp bilderna från idag, imorgon. Antingen i skolan eller efter.
 
Är så otaggad inför ny vecka. Helgen har gått för snabbt helt enkelt :(
 
 

Liseberg

Dagens schema är Liseberg. 
Sitter just nu i bilen på väg upp till Göteborg, min älskade stad. Älskar allt med Göteborg <3
Vi ska möta kusinerna från Halmstad och sen vara där hela dagen. Ska försöka fota så mycket som möjligt med mobilen. 
 
Ha en trevlig söndag! 
det är riktigt skönt väder ' 

Lördags mys

 

Sunny day!

Riktigt solig dag för att vara september, skönt.
Idag började jag med en lugn och långsam frukost och sedan börja klippa gräset. Gräsklipparen dog dock och vet inte hur jag ska återuppliva den, så får renbädda sängen istället. Sånt lite härligt stuff som behövs göras.
 
Har sån grym träningsvärk i benen, rumpan och armarna. Boxningen är ett grymt pass, men så skönt det känns.
Får de om jag hinner gymmet idag eller om jag kör lite hemma. Imorgon blir det nog Liseberg och då hinner jag defenitivt inte.
 
Det är alltså lördag igen och tiden flyger fram. Hoppas alla har sol och kan njuta av denna fina dag.
 
 
 

Boxning

Körde ett fredags boxningspass på gymmet och är helt slut. När jag kommer åt jag godaste räkmackan.
När jag skulle duscha fick jag besök av en liten liten spindel, trevligt.
 
Nu börjar snart en film på sexan som jag tänkt se eftersom jag är helt utmattad, imorgon ska jag ta tag i mitt liv istället. Har faktiskt bokat ännu en moppetid, 5:e gången gilt ?
 
Hoppas alla har en bra fredags kväll, även om ni festar eller är hemma.
 
 sorry för mobilbild, men som sagt hitta inte min laddare. :/

Money, money, money.

Fredag idag, slutade vid 11.20. SÅÅÅ SKÖÖNT! Skolan var kul idag, faktiskt, den var kul !

Just nu sitter jag och letar lite jobb, för har knappt några pengar och behöver lite extra cash. Har ni några tips på var nånstans ? :)

 


SUMMER TO FALL

 

Long Thursday

Lämna hemmet 7.45 imorse och börja skolan 8.30.
Slutade inte förrän 16.20 som vanligt, men denna torsdagen var väldigt seg. Är förkyld och trött, vilket inte hjälper en så lång dag. Vår engelska lärare är också sjuk, vilket var bra för vi slapp engelska redovisning så vi hade inställd lektion efter lunchen, så vi hade lite mer än 2 timmar lång lunch. Vi var ett gäng blandade teaterapor och dansare som gick och åt pizza.
ÅHH ÄLSKA PIZZA + COLA!
Alla var så trötta idag så blev inte världens seriösaste lektioner. Efter lunchen blev det ännu värre, på svenskan blev det kaozzz. Alla gick runt och tramsa när vi skulle låna böcker på lilla Nicolai biblioteket. Sen när man kom till klassrummet och vänta på läraren var alla överallt och ingenstans.
Matten är sista lektionen och denna torsdagen var väldigt oseriös, vår lärare som är lite stel blev lite sur visa stunder och då skratta vi bara.
 
Ska avsluta denna torsdag med lite avsnitt av Friends och senare ikväll blir det Broadchurch, är det någon annan som följer det ? Tycker dem har segat med 8 avsnitt. Ha en bra kväll!
★ mina fina vänner ★
 
p.s hittar inte min kamera laddare så kan inte ta några nya bilder än så länge.
 
 
 

Alla ska vara med !

Fina Johanna från johannabloggar.se har anordnat en tävling om bygg-en-egen-kalender.

Personligen tycker jag det är jätte kul att ha en egen designad kalender, jag är nästan lite för snål för att köpa en. Beror på hur stor osv man ska ha. Men alla behäver en kalender nu när skolan börjar och hade varit super kul att vinna.

Alla ska vara med för att det finns inget att förlora ;)
jag lämnar länken här... http://johannabloggar.se/2013/august/tavling-personlig-almanacka.html#comment
 
Hoppas alla anmäler sig och lycka till ! :)
 

RSS 2.0